
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut Bavarian
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
8 portion
Υλικά
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
388 kcal /
1629.8 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
33.3 g
Υδατάνθρακες
17.3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.7 g
Νάτριο
35.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian cuisine: Desserts
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango and turmeric sorbet
10 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24ωρ. 30 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Lemon coconut bliss balls
40 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Koeksisters
1ωρ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Portuguese-style custard tarts
40 λεπτ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.