Pear and Gorgonzola Risotto

Pear and Gorgonzola Risotto

3.9 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • onions quartered
    60 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • risotto rice
    350 g
  • dry white wine
    50 g
  • vegetable stock boiling
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • Gorgonzola cut in small pieces
    200 g
  • pears peeled and cut in pieces (1 cm)
    200 g
  • unsalted butter
    30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 283 kcal / 1182 kJ
Πρωτεΐνη 7.7 g
Λιπαρά 19.36 g
Υδατάνθρακες 19.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων