
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and Gorgonzola Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice350 g
-
dry white wine50 g
-
vegetable stock boiling800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
Gorgonzola cut in small pieces200 g
-
pears peeled and cut in pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7.7 g
Θερμίδες
1182 kJ /
283 kcal
Λιπαρά
19.36 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 Std. 15 Min
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1 Std. 25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min