Graupen-Risotto mit Paprika

Graupen-Risotto mit Paprika

4.1 65 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Schalotten
    70 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Perlgraupen mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
    250 g
  • trockener Weißwein
    100 g
  • Wasser
    750 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Thymian, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)
    ¾ TL
  • Pinienkerne
    40 g
  • rote Paprika in Würfeln (ca. 3 cm)
    300 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
    5
  • Oliven, grün entsteint, halbiert (optional)
    12

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 18 g
Θερμίδες 2125 kJ / 507 kcal
Λιπαρά 21 g
Φυτικές ίνες 8.2 g
Υδατάνθρακες 54 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων