Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel Risotto
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
601 mg
Πρωτεΐνη
17.7 g
Θερμίδες
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Λιπαρά
14.8 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Υδατάνθρακες
79.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVenetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min