Fennel Risotto

Fennel Risotto

4.2 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
    500 g
  • unsalted butter
    40 g
  • water
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dry white wine
    100 g
  • Carnaroli rice (18 minute cooking time)
    320 g
  • chicken stock hot
    800 g
    liquid vegetable stock, hot

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 601 mg
Πρωτεΐνη 17.7 g
Θερμίδες 2215.7 kJ / 529.6 kcal
Λιπαρά 14.8 g
Φυτικές ίνες 7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Υδατάνθρακες 79.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων