Trauben-Risotto mit Gorgonzola

Trauben-Risotto mit Gorgonzola

4.4 338 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Gruyère in Stücken
    80 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (ca. 3 cm)
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis
    250 g
  • Weißwein
    150 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Trauben, hell kernlos, größere Trauben halbiert
    150 g
  • Gorgonzola
    150 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Butter
    20 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 605 kcal / 2535 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 56 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων