
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese Noodles with Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
carrot cut in pieces40 g
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
dried wood ear mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
fresh king oyster mushrooms40 g
-
fresh enokitake mushrooms40 g
-
tomatoes quartered90 g
-
olive oil20 g
-
soy sauce10 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
thick wheat noodles200 g
-
firm tofu coarsely chopped100 g
-
mangetout50 g
-
celery stalk cut in pieces (2-3 cm)30 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
vinegar1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
667 kcal /
2792 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
104 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chinese
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 λεπτ.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1ωρ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.