Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil15 g
-
brown onion cut in wedges80 g
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
shelled walnuts25 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
rigatoni pasta (see tip)150 g
-
feta cheese to garnish200 g
-
fresh dill to garnish5 sprigs
-
halved walnuts broken in pieces10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
5759.7 mg
Πρωτεΐνη
60.6 g
Θερμίδες
7223.6 kJ /
1726.5 kcal
Λιπαρά
103.1 g
Φυτικές ίνες
15.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
35.9 g
Υδατάνθρακες
151 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat The Rainbow
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1ωρ.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 λεπτ.