Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil15 g
-
brown onion cut in wedges80 g
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
shelled walnuts25 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
rigatoni pasta (see tip)150 g
-
feta cheese to garnish200 g
-
fresh dill to garnish5 sprigs
-
halved walnuts broken in pieces10
Διατροφή ανά 2 portions
Θερμίδες
1726.5 kcal /
7223.6 kJ
Πρωτεΐνη
60.6 g
Λιπαρά
103.1 g
Υδατάνθρακες
151 g
Φυτικές ίνες
15.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
35.9 g
Νάτριο
5759.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat The Rainbow
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 λεπτ.
Aubergine Bhurta
30 λεπτ.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2ωρ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.