Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Gratin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh sage leaves to taste3 - 4
-
mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)1000 g
-
double cream300 g
-
milk300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
12.5 g
Θερμίδες
2184 kJ /
526 kcal
Λιπαρά
38.7 g
Υδατάνθρακες
28.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
No Waste
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoriander Chutney
5 menit
Rice Salad with Vegetables
45 menit
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 menit
Pease Pudding
13j 10 menit
Coconut and Coriander Chutney
5 menit
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1j
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 menit
Cauliflower Stuffed Parathas
45 menit
Creamy White Beans and Leeks
20 menit
Red Cabbage
1j
Colcannon
35 menit
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1j 25 menit