Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa

Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • white fish fillets boneless (approx. 200 g each)
    4
  • lime juice
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 ½ tsp
  • macadamia nuts
    10 g
    almonds
  • fresh lemon grass cut in 1 cm pieces
    10 g
    fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • fresh makrut lime leaf (προαιρετικό πεδίο) thinly sliced
    1
  • shallot halved
    50 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • water
    1000 g
  • basmati rice, white
    200 g
  • cherry tomatoes
    300 g
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • red chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded, cut in pieces
    1
  • lime cut in wedges
    1
  • fresh coriander leaves for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 457.1 kcal / 1912.4 kJ
Πρωτεΐνη 37.3 g
Λιπαρά 12.7 g
Υδατάνθρακες 49.4 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 1557.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων