Turkey Tonnato with Warm Potato Salad

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Turkey
  • potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    1000 g
  • medium eggs
    4
  • turkey breast fillets, skinless
    800 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • olive oil for frying
  • carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)
    50 g
  • onion cut in pieces (3-4 cm)
    50 g
    spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
  • white wine
    100 g
  • dried bay leaves
    2
  • water
    500 g
  • pitted olives drained
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Tonnato Sauce
  • anchovy fillets, in oil drained
    6
  • pickled gherkins drained
    2
  • tinned tuna in oil drained
    200 g
  • crème fraîche
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 565.3 kcal / 2365.1 kJ
Πρωτεΐνη 49.3 g
Λιπαρά 23.8 g
Υδατάνθρακες 33.7 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 1106.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων