
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and Pumpkin Pot Pies
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Rosemary Ice Puff Pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut in pieces180 g
-
plain flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
Pumpkin and Lentil Filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
whole milk for brushing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1812 kJ /
431 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1ωρ.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 λεπτ.