Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
2076 kJ /
496 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
11 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Butterbean and Feta Burgers
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegetarian Medallions
1ωρ. 10 λεπτ.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 λεπτ.
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1ωρ.