
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Wellington
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Mushroom Wellington
-
olive oil plus 40 g2 Tbsp
-
portobello mushrooms4
-
onions quartered600 g
-
fresh thyme leaves10 g
-
fine sea salt plus 1 pinch2 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
puff pastry, ready-rolled (vegan)1 sheet
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
dairy-free milk of choice1 Tbsp
-
neutral oil (e.g. peanut oil)1 tsp
-
maple syrup1 tsp
Creamy Mushroom Gravy
-
shallots halved100 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tsp
-
chestnut mushrooms thinly sliced300 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dry white wine120 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
dairy-free cream250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
514.1 kcal /
2150.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
34.3 g
Υδατάνθρακες
42.4 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.6 g
Νάτριο
1406.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 Min
Aubergine Bhurta
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Palak Paneer
45 Min
Vegan Bolognese
50 Min