
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for cooking noodles
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
shallots halved50 g
-
coconut oil60 g
-
red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)1
-
red onions sliced (1 cm)140 g
-
carrots peeled into ribbons100 g
-
sugar snap peas150 g
-
dried buckwheat soba noodles200 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
peanut butter (see tips)50 g
-
tamari45 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
rice vinegar40 g
-
maple syrup10 g
-
lime juice15 g
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu280 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped, plus extra for garnishing10 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
609 kcal /
2548 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
54 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
1129 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPissaladière
1ωρ. 30 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 λεπτ.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.