
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for cooking noodles
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
shallots halved50 g
-
coconut oil60 g
-
red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)1
-
red onions sliced (1 cm)140 g
-
carrots peeled into ribbons100 g
-
sugar snap peas150 g
-
dried buckwheat soba noodles200 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
peanut butter (see tips)50 g
-
tamari45 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
rice vinegar40 g
-
maple syrup10 g
-
lime juice15 g
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu280 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped, plus extra for garnishing10 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
609 kcal /
2548 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
54 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
1129 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
Pas d’évaluation
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Pas d’évaluation
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Lentil and Pancetta Stew
1h
Pickled Red Onions
1h 50min
Maple-glazed Carrots
45min
Mushroom Wellington
2h 20min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min