
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy Korean Tofu
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu Batter
-
almond milk160 g
-
cornflour120 g
-
plain flour80 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
light brown sugar60 g
-
rice vinegar60 g
-
agave syrup60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste30 - 50 g
-
tomato ketchup30 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce20 g
Rice and Broccoli
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
broccoli florets (approx. 1 head)350 g
Tofu
-
firm tofu pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)680 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
sesame seeds for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
900 kcal /
3791 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
135 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

korean cuisine
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 min
Aubergine Bhurta
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 h 45 min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 h
Goat's Cheese Pie
1 h 10 min
Star Burgers
20 h 5 min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Palak Paneer
45 min
Vegan Bolognese
50 min