Pudla with Spinach and Paneer

Pudla with Spinach and Paneer

4.2 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 pieces

Υλικά

Pudla
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • spring onions cut in pieces (2 cm)
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • water
    250 g
  • chickpea flour
    200 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
Filling
  • vegetable oil plus 2 tsp for frying
    30 g
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • onions quartered
    50 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • garlic clove
    1
  • paneer cheese cut in pieces
    150 g
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • single cream
    150 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 236 kcal / 987 kJ
Πρωτεΐνη 14.4 g
Λιπαρά 17.7 g
Υδατάνθρακες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων