Συσκευές & Αξεσουάρ
Estonian Kringle (Estonia)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
sugar30 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
milk120 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh yeast crumbled15 g
-
egg yolk from medium egg1
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
halved walnuts50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
sugar60 g
-
ground cinnamon2 Tbsp
Icing
-
egg whites lightly beaten20 g
-
icing sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
30.4 mg
Πρωτεΐνη
7.4 g
Θερμίδες
1434.9 kJ /
342.9 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Challah
2ωρ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2ωρ. 20 λεπτ.