Συσκευές & Αξεσουάρ
Estonian Kringle (Estonia)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
sugar30 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
milk120 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh yeast crumbled15 g
-
egg yolk from medium egg1
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
halved walnuts50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
sugar60 g
-
ground cinnamon2 Tbsp
Icing
-
egg whites lightly beaten20 g
-
icing sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
342.9 kcal /
1434.9 kJ
Πρωτεΐνη
7.4 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Νάτριο
30.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPersian Flatbreads
1ωρ. 45 λεπτ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Crumpets
3ωρ.
Walnut Scones
30 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten-free Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Pretzels
1ωρ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.