Συσκευές & Αξεσουάρ
Estonian Kringle (Estonia)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
sugar30 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
milk120 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh yeast crumbled15 g
-
egg yolk from medium egg1
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
halved walnuts50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
sugar60 g
-
ground cinnamon2 Tbsp
Icing
-
egg whites lightly beaten20 g
-
icing sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
342.9 kcal /
1434.9 kJ
Πρωτεΐνη
7.4 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Νάτριο
30.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Focaccia
3 Std.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Mini Everything Bagels
1 Std. 20 Min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Walnut Scones
30 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.
Potato Flatbreads
12 Std.