Farinata - włoski placek z ciecierzycy

Farinata - włoski placek z ciecierzycy

3.5 82 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 200 g ciecierzycy, suszonej
  • 300 g wody
  • ½ łyżeczki soli
  • 30 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
  • 60 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
  • 60 g zielonych oliwek, bez pestek przekrojonych na pół
  • szałwia, świeża drobno posiekana, do dekoracji
  • pieprz czarny, świeżo mielony do oprószenia

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 315.8 kcal / 1321.1 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 40.5 g
Φυτικές ίνες 8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 576.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων