
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ.
2 portions
Υλικά
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
fresh dill leaves20 g
-
coarse sea salt120 g
-
caster sugar80 g
-
vodka15 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
salmon fillet, fresh boneless, skin on (approx. 300 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh dill leaves (approx. 5 g)1 bunch
Buckwheat Blinis
-
buckwheat flour100 g
-
water150 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
salted butter for cooking20 g
Garnish
-
olive oil35 g
-
lemon juice15 g
-
white balsamic vinegar15 g
-
honey10 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
rocket salad20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
902 kcal /
3831 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
76.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Just for Two
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Tartare
25 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Curried Coleslaw
10 λεπτ.
Halloumi Salad
20 λεπτ.
Mini Vegetable Frittatas
35 λεπτ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Chilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Chunky Coleslaw
5 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Asian Vinaigrette
5 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Gluten-free Bruschetta
3ωρ.