
Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
227 kcal /
951 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Dining in with Friends
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Keine Bewertungen
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min