Leftover Chicken Kimchi Salad

Leftover Chicken Kimchi Salad

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • honey
    30 g
  • soy sauce
    30 g
  • sesame oil
    20 g
  • white wine vinegar
    45 g
  • Chinese cabbage sliced (1 cm)
    200 g
  • cos lettuce sliced (1 cm)
    200 g
    200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)
  • kimchi drained (see tip)
    100 g
  • roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces
    300 g
  • spring onions thinly sliced
    2 Tbsp
  • sesame seeds, toasted
    1 Tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 278.9 kcal / 1166.7 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 16.5 g
Υδατάνθρακες 11.9 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 572.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων