Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta

Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta

5.0 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 doses

Υλικά

P/ Ralar
  • queijo parmesão
    40 g
Massa
  • leite
    250 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    1 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • mel
    10 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • sal
    1 c. chá de
Recheio e fondue
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços
    200 g
  • cebola
    100 g
  • azeite
    30 g
  • tomate
    200 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • vinho branco
    50 g
  • espinafres baby
    50 g
  • queijo ricota
    200 g
  • alho em pó
    ½ c. chá de
  • ovos
    2
  • Fruta fresca a gosto

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 1966.7 kcal / 8228.7 kJ
Πρωτεΐνη 67.1 g
Λιπαρά 88.6 g
Υδατάνθρακες 221.1 g
Φυτικές ίνες 22 g
Κορεσμένα λιπαρά 42.4 g
Νάτριο 2859 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων