Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert

Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert

4.7 239 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de chou-fleur détaillé en bouquets
    500 g
  • de blanc de poireau
    50 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • d'huile parfumée à la truffe
    1 c. à soupe rase
  • de fromage à pâte persillée (bleu) type fourme d'Ambert
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 248 kcal / 1037 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων