
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moscato panna cotta with pistachios
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 8 portions
Νάτριο
278.5 mg
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Λιπαρά
215 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
125.2 g
Υδατάνθρακες
136.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cookidoo celebration!
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple pecan ice cream
26h 30min
Rum baba
3h
Vegan custard
15min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Rava payasam
50min
Peanut butter and chocolate custard
15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min