
Συσκευές & Αξεσουάρ
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Ziegenkäse, hart in Stücken80 g
-
natives Olivenöl30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Eiertomate, Typ San Marzano entkernt, in Würfeln (0.5-1 cm)400 g
-
Salz1 ½ TL
-
Basilikum abgezupft1 Stängel
-
Wasser750 g
-
Nudeln Conchiglie400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
2150 kJ /
513 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomaten-Thunfisch-Auflauf
1ωρ.
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1ωρ. 5 λεπτ.
Kimchi-Risotto
25 λεπτ.
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 λεπτ.
Risottata - Lachs und Schwammerl
45 λεπτ.
Osttiroler Schlipfkrapfen
2ωρ. 30 λεπτ.
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 λεπτ.
One Pot Pasta
30 λεπτ.
Risottata - Asia Style mit Gemüse
30 λεπτ.
Lasagne Bolognese mit grünen Spinat-Teigblättern
3ωρ.
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 λεπτ.
Schwarze Linguine
Καμία βαθμολογία