
Συσκευές & Αξεσουάρ
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Ziegenkäse, hart in Stücken80 g
-
natives Olivenöl30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Eiertomate, Typ San Marzano entkernt, in Würfeln (0.5-1 cm)400 g
-
Salz1 ½ TL
-
Basilikum abgezupft1 Stängel
-
Wasser750 g
-
Nudeln Conchiglie400 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
513 kcal /
2150 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
73 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpargelnudeln
35 Min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25 Min
Nudelauflauf mit Salsiccia und Mozzarella
50 Min
Spargel in Tomaten-Basilikum-Sauce
45 Min
Ofentortellini
45 Min
Tomaten-Champignon-Pasta
25 Min
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1 Std. 5 Min
Cremiger Gemüsereis
25 Min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min