Tiroler Schlutzkrapfen

Tiroler Schlutzkrapfen

4.7 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
5 Portionen

Υλικά

Teig
  • Wasser
    100 g
  • Roggenmehl Type 960
    200 g
  • Weizenmehl, glatt Type 700
    200 g
  • Öl
    20 g
  • Schlagobers
    20 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    1 TL
Fülle und Fertigstellung
  • Bergkäse in Stücken
    80 g
  • Schalotten
    20 g
  • Blattspinat, TK in Stücken, aufgetaut und ausgedrückt
    75 g
    75 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
  • Butter in Stücken
    155 - 185 g
  • Erdäpfel gekocht, geschält, in Stücken
    100 g
  • Topfen (ohne Flüssigkeit)
    100 g
  • Eidotter
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 - 4 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 725 kcal / 3033 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 25 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων