
Συσκευές & Αξεσουάρ
Penne mit Artischocken, Schinken und Ricotta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Schalotten40 g
-
natives Olivenöl20 g
-
gekochter Schinken in Würfeln (1-2 cm)200 g
-
Artischockenherzen abgetropft, in mundgerechten Stücken200 g
-
Wasser800 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Penne400 g
-
Ricotta grob zerbröselt50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
516 kcal /
2160 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
74 g
Φυτικές ίνες
11.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpargelnudeln
35 λεπτ.
Auberginen-Paprika-Pasta
30 λεπτ.
Auberginen-Linsen-Pasta
45 λεπτ.
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 λεπτ.
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25 λεπτ.
Nudelauflauf mit Salsiccia und Mozzarella
50 λεπτ.
Spargel in Tomaten-Basilikum-Sauce
45 λεπτ.
Ofentortellini
45 λεπτ.
Tomaten-Champignon-Pasta
25 λεπτ.
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1ωρ. 5 λεπτ.
Cremiger Gemüsereis
25 λεπτ.
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 λεπτ.