
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia auf apulische Art
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Teig
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Hartweizengrieß150 g
-
Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)150 g
-
Wasser250 g
-
Hefe25 g
-
Zucker1 TL
-
Weizenmehl Type 550350 g
-
Salz1 TL
Belag und Fertigstellung
-
natives Olivenöl30 g
-
Knoblauchzehen (προαιρετικό πεδίο)2
-
Cherry-Tomaten halbiert20
-
Oregano, getrocknet1 Prise
-
grobes Salz1 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
579 kcal /
2422 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
104 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNeapolitanische Calzone
1ωρ. 30 λεπτ.
Kräuterbrotkranz
4ωρ. 30 λεπτ.
Pecorino-Rosmarin-Kekse (Low Carb)
1ωρ. 30 λεπτ.
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2ωρ.
Spinattorte
1ωρ.
Bunte-Tomaten-Quiche
1ωρ. 10 λεπτ.
Pfannkuchenröllchen mit Kräuter-Frischkäse-Creme
2ωρ. 30 λεπτ.
Zucchini-Rolle mit Lachs
2ωρ.
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Corn Muffins
35 λεπτ.
Mini-Quiches mit Schinken
2ωρ.
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1ωρ. 45 λεπτ.