Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia auf apulische Art
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Teig
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Hartweizengrieß150 g
-
Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)150 g
-
Wasser250 g
-
1 Pck. TrockenhefeHefe25 g
-
1 TL BackmalzZucker1 TL
-
Weizenmehl Type 550350 g
-
Salz1 TL
Belag und Fertigstellung
-
natives Olivenöl30 g
-
Knoblauchzehen (προαιρετικό πεδίο)2
-
Cherry-Tomaten halbiert20
-
Oregano, getrocknet1 Prise
-
grobes Salz1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2422 kJ /
579 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Υδατάνθρακες
104 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3ωρ. 40 λεπτ.
Sauerkrauttaler
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccine
2ωρ.
Käsestangen
2ωρ. 45 λεπτ.
Grünkohl-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Dattel-Mandel-Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3ωρ. 10 λεπτ.
Mini-Zupf-Pizzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Kräuter-Bacon-Schnecken
2ωρ.