
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 Stücke
Υλικά
Teig
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Knoblauchzehe (προαιρετικό πεδίο)½ - 1
-
Dicke Bohnen, frisch350 g
-
Wasser300 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zucker1 TL
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Weizenmehl Type 550450 g
Belag und Fertigstellung
-
Pecorino gehobelt150 g
-
Parmesan gehobelt50 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer1 - 2 Prisen
-
natives Olivenöl10 g
-
Pancetta in dünnen Scheiben100 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
858 kcal /
3590 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
91 g
Φυτικές ίνες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBabyfreundliche Käse Brokkoli Cracker
45 λεπτ.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2ωρ.
Badischer Flammkuchen
1ωρ.
Maroni-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1ωρ.
Pikante Blätterteigherzen
1ωρ. 20 λεπτ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Καμία βαθμολογία
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Halloween-Kürbis-Fladen
1ωρ.
Spinat-Tomaten-Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)
2ωρ.
Erbsenquiche
1ωρ.