Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia mit Salami und Feigen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Stücke
Υλικά
Teig
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Porree in Ringen (5 mm)60 g
-
Salz und etwas mehr für den Porree2 TL
-
Wasser260 g
-
1 TL BackmalzZucker1 TL
-
1 Pck. TrockenhefeHefe (20 g)½ Würfel
-
Weizenmehl Type 550250 g
-
Dinkelmehl250 g
Belag und Fertigstellung
-
natives Olivenöl50 g
-
Wasser40 g
-
Salz2 Prisen
-
Salami in Scheiben (3 mm)150 g
-
Feigen, getrocknet geviertelt6
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2314 kJ /
553 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Υδατάνθρακες
69 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Pizza & Pasta
66 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3ωρ. 40 λεπτ.
Sauerkrauttaler
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccine
2ωρ.
Käsestangen
2ωρ. 45 λεπτ.
Grünkohl-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Dattel-Mandel-Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3ωρ. 10 λεπτ.
Mini-Zupf-Pizzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Kräuter-Bacon-Schnecken
2ωρ.