Catalogna con olive e capperi

Catalogna con olive e capperi

4.3 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    500 g
  • di catalogna le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
    700 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aceto di vino bianco
    10 g
  • filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
    2
  • spicchio di aglio intero
    1
  • di olive verdi denocciolate tipo rosatelle
    80 g
  • di capperi sott'aceto sgocciolati
    1 cucchiaio
  • di pinoli sgusciati
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 215 kcal / 900 kJ
Πρωτεΐνη 5.8 g
Λιπαρά 19.9 g
Υδατάνθρακες 3.6 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων