Dosa with spiced potato filling

Dosa with spiced potato filling

4.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 17ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Dosa
  • long grain rice
    250 g
  • split black lentils (urad dal - see Tips)
    100 g
  • water plus extra for soaking
    600 g
  • cooked rice (see Tips)
    30 g
  • salt
    1 tsp
Spiced potato filling
  • fresh coriander leaves only
    1 bunch
  • water
    500 g
  • potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)
    750 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • fresh long green chilli deseeded if preferred
    1
  • yellow mustard seeds
    1 tsp
  • cumin seeds
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • ghee plus extra for frying
    60 g
  • red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
    1
  • fresh curry leaves
    10
  • salt
    ½ tsp
  • fresh baby spinach leaves
    120 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 298.5 kcal / 1253.7 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 14.4 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.7 g
Νάτριο 573.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων