
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dosa with spiced potato filling
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 17ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dosa
-
long grain rice250 g
-
split black lentils (urad dal - see Tips)100 g
-
water plus extra for soaking600 g
-
cooked rice (see Tips)30 g
-
salt1 tsp
Spiced potato filling
-
fresh coriander leaves only1 bunch
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)750 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long green chilli deseeded if preferred1
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ghee plus extra for frying60 g
-
red onion (approx. 120 g), cut into thin slices1
-
fresh curry leaves10
-
salt½ tsp
-
fresh baby spinach leaves120 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
573.7 mg
Πρωτεΐνη
6.7 g
Θερμίδες
1253.7 kJ /
298.5 kcal
Λιπαρά
14.4 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese-style stir-fried vegetables
25 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1ωρ. 15 λεπτ.
Savoury semolina
15 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία