Rosemary meat pies

Rosemary meat pies

4.4 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
24 portions

Υλικά

Shortcrust pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    400 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces (1-2 cm)
    200 g
  • salt
    ½ tsp
  • water chilled, plus extra if needed
    100 g
Iced puff pastry
  • ice cubes
    90 g
  • unsalted butter frozen and cut into pieces (1-2 cm)
    180 g
  • plain flour
    200 g
  • salt
    1 ½ tsp
Pie filling
  • butter melted, for greasing
  • fresh rosemary (10 cm), leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • brown onion (approx.180 g), cut into halves
    1
  • olive oil
    40 g
  • cornflour
    1 tbsp
  • beef rump steak cut into pieces (1 cm)
    700 g
  • Worcestershire sauce
    2 tbsp
  • soy sauce
    2 tbsp
  • VEGEMITE®
    1 tbsp
  • button mushrooms cut into pieces
    100 g
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • plain flour for dusting
  • full cream milk for brushing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 286.8 kcal / 1204.7 kJ
Πρωτεΐνη 12.6 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 19.9 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Νάτριο 424.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων