Baked Cabbage Pierogis

Baked Cabbage Pierogis

4.5 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
25 pieces

Υλικά

Dough
  • plain flour
    200 g
  • butter cold, cut into pieces
    100 g
  • sour cream
    50 g
  • egg
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • sweet paprika (optional)
    ¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
  • Savoy cabbage cut into pieces
    250 - 280 g
  • water
    500 g
  • onion cut into halves
    80 g
  • butter cut into pieces
    50 g
  • fresh parsley leaves only
    10 sprigs
  • salt
    ½ - ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Making dumplings
  • egg yolk to brush
    1
  • sour cream to brush
    1 tbsp
  • plain flour to dust
  • caraway seeds to sprinkle

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 85.5 kcal / 357.6 kJ
Πρωτεΐνη 1.5 g
Λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 7.2 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 90.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων