Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free pizza dough
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 slices
Υλικά
Dough
-
psyllium husk15 g
-
warm water280 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
apple cider vinegar15 g
-
gluten free plain white flour (see Tips)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
white rice flour70 g
-
extra virgin olive oil to grease
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
73.6 kcal /
307.8 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
16.1 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
126.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nourish
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Chile con queso cob loaf
40 λεπτ.
Pearl barley bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Savoury potato bundt
1ωρ. 55 λεπτ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Traditional Kaiser rolls
26ωρ. 35 λεπτ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Iced puff pastry
40 λεπτ.
Mealie bread
55 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Gwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.