Gluten free Mediterranean bread

Gluten free Mediterranean bread

4.9 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
15 slices

Υλικά

  • butter for greasing
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • basmati rice
    110 g
  • long grain brown rice
    110 g
  • millet
    120 g
  • flaxseeds (linseeds)
    1 tbsp
  • arrowroot flour
    140 g
  • salt
    2 tsp
  • guar gum (see Tips)
    2 tsp
  • raw sugar
    2 tsp
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • grapeseed oil
    30 g
  • apple cider vinegar
    1 tsp
  • eggs
    2
  • pitted black olives (approx. 15), cut into halves
    50 g
  • pitted green olives (approx. 15), cut into halves
    50 g
  • sun-dried tomatoes cut into slices
    50 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 19.7 kcal / 82.7 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 5.5 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 409.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων