
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free Mediterranean bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
15 slices
Υλικά
-
butter for greasing
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet120 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
arrowroot flour140 g
-
salt2 tsp
-
guar gum (see Tips)2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
water400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
pitted black olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
pitted green olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
sun-dried tomatoes cut into slices50 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
19.7 kcal /
82.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
409.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon rolls
2ωρ.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Flour tortillas
1ωρ. 10 λεπτ.
Naan bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Easy everyday white bread
5ωρ. 10 λεπτ.
Roti (for two)
25 λεπτ.
Everyday sourdough loaf
4ωρ. 20 λεπτ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Greek pita breads
1ωρ. 15 λεπτ.