
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free Mediterranean bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
15 slices
Υλικά
-
butter for greasing
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet120 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
arrowroot flour140 g
-
salt2 tsp
-
guar gum (see Tips)2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
water400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
pitted black olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
pitted green olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
sun-dried tomatoes cut into slices50 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
19.7 kcal /
82.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
409.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEveryday loaf baked in a cast iron pot
1ωρ. 45 λεπτ.
Rye sourdough starter powder
24ωρ. 10 λεπτ.
Sweet breakfast bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Pumpkin, carrot and herb bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cashew bread French toast
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Paleo sandwich bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.