Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free pita bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
rice flour (see Tips)200 g
-
brown rice flour (see Tips)150 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
potato starch100 g
-
xanthan gum3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
warm water500 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
vegetable oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
psyllium husk2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
424.4 mg
Πρωτεΐνη
3.7 g
Θερμίδες
1226.5 kJ /
292 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Chocolate and nut babka
3ωρ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.