Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
1 dose

Υλικά

  • açúcar
    190 g
  • arroz p/ risoto
    250 g
  • farinha de milho mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • manteiga cortada em pedaços pequenos
    220 g
  • gemas de ovo
    7
  • fermento p/ bolos (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. chá de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 4393 kcal / 18380 kJ
Πρωτεΐνη 58 g
Λιπαρά 238 g
Υδατάνθρακες 499 g
Φυτικές ίνες 9.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων