
Συσκευές & Αξεσουάρ
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
desiccated coconut100 g
-
cold water plus extra for soaking rice700 g
-
basmati rice250 g
-
firm white fish fillets (such as rockling, trevally or cod) cut into pieces (3 cm)600 - 800 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
ground turmeric1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
tamarind pulp70 g
-
hot water150 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
garlic cloves2
-
brown onion80 g
-
fresh long green chillies cut into halves and deseeded, if desired2
-
fresh tomatoes50 g
-
coconut oil30 g
-
chilli powder plus extra to taste (optional)1 tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
398.2 kcal /
1672.8 kJ
Πρωτεΐνη
30.2 g
Λιπαρά
18.9 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.4 g
Νάτριο
541.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1ωρ.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
Καμία βαθμολογία
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.