Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil2 tsp
-
garlic paste (see Tips)¾ tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)15 sprigs
-
red onion80 g
-
salt2 tsp
-
tandoori paste (see Tips)1 ¼ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 ½ tbsp
-
fresh tomatoes cut into quarters300 g
-
coconut cream40 g
-
hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)4
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
lemon cut into pieces, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1355 mg
Πρωτεΐνη
39.3 g
Θερμίδες
2147.8 kJ /
511.3 kcal
Λιπαρά
12.9 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
56 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Prawns with coriander coconut rice
35 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1ωρ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.