
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil2 tsp
-
garlic paste (see Tips)¾ tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)15 sprigs
-
red onion80 g
-
salt2 tsp
-
tandoori paste (see Tips)1 ¼ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 ½ tbsp
-
fresh tomatoes cut into quarters300 g
-
coconut cream40 g
-
hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)4
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
lemon cut into pieces, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
511.3 kcal /
2147.8 kJ
Πρωτεΐνη
39.3 g
Λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
1355 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Pasta with tuna
30 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.