
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil2 tsp
-
garlic paste (see Tips)¾ tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)15 sprigs
-
red onion80 g
-
salt2 tsp
-
tandoori paste (see Tips)1 ¼ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 ½ tbsp
-
fresh tomatoes cut into quarters300 g
-
coconut cream40 g
-
hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)4
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
lemon cut into pieces, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
511.3 kcal /
2147.8 kJ
Πρωτεΐνη
39.3 g
Λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
1355 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon with yoghurt dressing
55 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
Καμία βαθμολογία
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
Καμία βαθμολογία
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.