
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pappadums with mint and coriander chutney
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
15 portions
Υλικά
Pappadums
-
water180 g
-
urad dal whole or split, husks removed (see Tips)400 g
-
fine salt1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying1 tbsp
Mint and coriander chutney
-
fresh mint leaves only12 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh long green chilli cut into halves and deseeded1
-
sea salt flakes1 tsp
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
natural yoghurt150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
310.2 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
479.1 kJ /
114.1 kcal
Λιπαρά
2.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese-style stir-fried vegetables
25 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1ωρ. 15 λεπτ.
Savoury semolina
15 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία