
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pappadums with mint and coriander chutney
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
15 portions
Υλικά
Pappadums
-
water180 g
-
urad dal whole or split, husks removed (see Tips)400 g
-
fine salt1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying1 tbsp
Mint and coriander chutney
-
fresh mint leaves only12 sprigs
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh long green chilli cut into halves and deseeded1
-
sea salt flakes1 tsp
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
natural yoghurt150 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
114.1 kcal /
479.1 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
310.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 λεπτ.
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 λεπτ.
Steamed Chinese greens
30 λεπτ.
Bengali fish cakes
1ωρ. 20 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.