
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
213.3 kcal /
896 kJ
Πρωτεΐνη
26.9 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
6.4 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
733.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sri Lankan Feast
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Chilli garlic prawns
10 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min