Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Gravadlax
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
36.6 g
Θερμίδες
2464 kJ /
589 kcal
Λιπαρά
30.9 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
SEAFOOD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStar Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Temaki Sushi
1ωρ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.
Steamed Potato Tortilla
45 λεπτ.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 λεπτ.
Raw Asian Salad
10 λεπτ.
Shellfish Nage with Champagne
1ωρ. 5 λεπτ.