
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Gravadlax
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
589 kcal /
2464 kJ
Πρωτεΐνη
36.6 g
Λιπαρά
30.9 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SEAFOOD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 λεπτ.
Smoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Crispy Smashed Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
5-Second Traffic Light Salad
5 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1ωρ. 30 λεπτ.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 λεπτ.
Tuna Tapenade on Cucumber
10 λεπτ.
Aussie Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.