
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vastensoep
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
16.05 g
Θερμίδες
1259 kJ /
301 kcal
Λιπαρά
20.65 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min