Συσκευές & Αξεσουάρ
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portie
Υλικά
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
771 mg
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
2730 kJ /
652 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
67 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Ready, Set, Cook!
8 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterrane groentepasta
Καμία βαθμολογία
Chicago deep dish-pizza
Καμία βαθμολογία
Groente-Omeletten
30 λεπτ.
Groentepannenkoekjes
20 λεπτ.
Rijstschotel met appelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Καμία βαθμολογία
Omelet Caprese
30 λεπτ.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Gevulde kalkoentaart
1ωρ. 30 λεπτ.
Vichyssoise met pasta
35 λεπτ.