
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicago deep dish-pizza
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
Taart
-
bloem, type 00240 g
-
water120 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten30 gram
-
zout½ tl
Vulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
mozzarella hard, in stukken gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden40 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
suiker½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
paprika, zoet1 theelepel
-
salami pepperoni, in dunne plakjes80 g
-
bloem om te bestuiven
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
1594.5 mg
Πρωτεΐνη
34.8 g
Θερμίδες
3017.5 kJ /
721.2 kcal
Λιπαρά
40.1 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza 2.0
7 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 λεπτ.
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 λεπτ.
Risottata Aziatische noedels met groenten
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1ωρ.
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Rijstschotel met appelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Καμία βαθμολογία
Omelet Caprese
Καμία βαθμολογία
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Gevulde kalkoentaart
1ωρ. 30 λεπτ.