Chicago deep dish-pizza

Chicago deep dish-pizza

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porties

Υλικά

Taart
  • bloem, type 00
    240 g
  • water
    120 g
  • verse gist verkruimeld
    10 g
    1 tl gedroogde gist
  • extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten
    30 gram
  • zout
    ½ tl
Vulling
  • Parmezaanse kaas
    30 g
  • mozzarella hard, in stukken gesneden
    350 g
  • ui doormidden gesneden
    40 g
  • teentje knoflook
    1
  • olijfolie
    15 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    300 g
  • suiker
    ½ tl
  • zout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    ¼ tl
  • basilicum, gedroogd
    1 tl
  • oregano, gedroogd
    1 tl
  • paprika, zoet
    1 theelepel
  • salami pepperoni, in dunne plakjes
    80 g
  • bloem om te bestuiven

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 1594.5 mg
Πρωτεΐνη 34.8 g
Θερμίδες 3017.5 kJ / 721.2 kcal
Λιπαρά 40.1 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 55.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων