Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicago deep dish-pizza
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
Taart
-
bloem, type 00240 g
-
water120 g
-
1 tl gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
extra vergine olijfolie plus een extra hoeveelheid voor het invetten30 gram
-
zout½ tl
Vulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
mozzarella hard, in stukken gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden40 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
suiker½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
paprika, zoet1 theelepel
-
salami pepperoni, in dunne plakjes80 g
-
bloem om te bestuiven
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
1594.5 mg
Πρωτεΐνη
34.8 g
Θερμίδες
3017.5 kJ /
721.2 kcal
Λιπαρά
40.1 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
55.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Pizza 2.0
7 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterrane groentepasta
Brak ocen
Groente-Omeletten
30 min
Groentepannenkoekjes
20 min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Omelet Caprese
30 min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Brak ocen
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Vichyssoise met pasta
35 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Tostadas met kip
40 min