Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed snapper, black beans and rice
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
fermented black beans (see Tips)80 g
-
water plus extra for soaking beans1000 g
-
garlic cloves4
-
eschalots5
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices70 g
-
peanut oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
Shaoxing wine40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
jasmine rice350 g
-
snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)8
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into batons (6 cm)4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
284.1 mg
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1125.9 kJ /
268 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
19.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhitebait fritters
35 Min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 Std. 50 Min
Moules Marinière (mussels)
35 Min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min