
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed asparagus with caper crumbs
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
142.5 kcal /
598.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
5.9 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Νάτριο
62.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30min
No fail mash potato
20min
Silky sweet potato mash
25min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Brown rice
50min
Polenta
25min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Cauliflower mash
25min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Refried beans
10min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Chhole (chickpea curry)
35min