Atún con salsa Vierge

Atún con salsa Vierge

4.3 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 porción

Υλικά

  • de atún fresco aprox. 200 g de cada uno
    2 filetes
  • de sal gruesa o al gusto
    1 cdita
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de pimienta negra entera
    ½ cdita
  • diente de ajo pelado
    1
  • de vinagre de vino tinto
    1 cda
  • de jitomate cherry
    135 g
  • de cebollín
    20 ramas
  • de hinojo sólo las hojas
    1 rama
  • de pimienta negra entera o al gusto
    ½ cdita
  • de sal o al gusto
    ½ cdita
  • de agua
    950 g
  • de papas cambray
    180 g
  • de ejotes
    50 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 636 kcal / 2671 kJ
Πρωτεΐνη 50 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων