
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Cure
-
rock salt150 g
-
white sugar50 g
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
limes zest only, no white pith2
-
ruby grapefruit juice and zest, no white pith1
-
fresh boneless, skinless kingfish fillets600 g
Citrus yoghurt
-
Greek yoghurt300 g
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
Dressing
-
white wine vinegar30 g
-
extra virgin olive oil60 g
Assembly
-
ruby grapefruit peeled and segmented½
-
radishes cut into thin slices3
-
micro herbs for garnishing
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
227.5 kcal /
955.5 kJ
Πρωτεΐνη
17.7 g
Λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Νάτριο
7251.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Coconut fish curry
1h 10min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Prawn noodle curry
10min
Steamed fish with green mash
50min
Simple steamed salmon
30min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Chilli garlic prawns
10min
Quick prawn stir-fry
20min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Pasta alla puttanesca
35min